Fastighetssök om kommersiella fastigheter

Datscha Fastighet med detaljerad information om kommersiella fastigheter

Identifiera kommersiella fastigheter i Datscha. Sök upp en specifik fastighet med hjälp av beteckning men även utifrån adress eller karta. Du kan även göra fastighetssök efter en viss typ av fastighet. Informationen du får fram omfattar bland annat den kommersiella fastighetens storlek, typ av fastighet, adress och taxeringsinformation. Datan kan du jämföra med våra övriga moduler.

Hög täckningsgrad av kommersiella fastigheter

Datscha tillhandahåller detaljerad information om ca 370 000 kommersiella fastigheter i Sverige, inklusive bostadshyreshus, som du kan analysera och jämföra. Möjligheten att filtrera efter geografiska och fastighetsspecifika parametrar gör Datscha till ett kraftfullt verktyg där du enkelt söker information om kommersiella fastigheter.

Kommersiella fastigheter som är hyreshusenheter och lokaler

Tack vare Datschas egen researchavdelning har vi även släppt ytterligare unikt detaljerad data för fastigheter med typkod 325. Som ett resultat detta får du  fram informationen om fördelningen mellan olika lokalslag och ytor, ökar precisionen i dina analyser och fastighetsvärderingar. Du kan läsa mer om fastighetssök här.

Datscha Fastighet Area Plus™ innehåller unik, av Datscha insamlad, sökbar information om specialfastigheter i 800-serien. Läs mer här >>

Fastighetsinformation för Sverige

Vi har samlat ytterligare information om kommersiella fastigheter i modulen Fastigheter i vår Kunskapsportal. Läs mer här>>

Kundnytta

kundnytta kommersiella fastigheter

Alla gällande detaljplaner förkommersiella fastigheter hittar du som ett lager direkt i kartan när du gör ett fastighetssök, för alla Sveriges kommuner.

fastighetsinformation kommersiella fastigheter

Samla in fastighetsinformation enkelt genom att söka på area, ägartyp eller lokalslag. Du hittar även information om area, lokalslag samt fastighetstyp för specialfastigheter i 800-serien.

fastighetssök kommersiella fastigheter

Genom att markera och rita ut ett område direkt i kartan så kan du få fram fastighetsinformation om de kommersiella fastigheterna för din utvalda yta. Alla fastigheter inom det område du ringat in hamnar till och med i en lista som förenklar din analys.

Andra moduler

Sök ägare

Datscha Ägare är verktyget för att snabbt kartlägga ägarstrukturen till en fastighet. Här får du information om ett bolags fastighetsbestånd och koncernstruktur på bara några sekunder. Du får all betydelsefull information för att du ska kunna prospektera bättre och göra omvärldsanalys. Datscha Ägare visar en fastighets ägare, den yttersta ägaren, komplett koncernstruktur och alla fastigheter som den aktuella organisationen äger. Datscha visar tydligt hur ägarskapet ser ut och hur.

Läs mer

Marknadsinformation

Datscha gör det enkelt för dig att få koll på marknaden och dess olika parametrar. Marknadsinformation innehåller detaljerad information om alla kommersiella fastigheter, inklusive hyresbostäder, i Sverige. Du kan enkelt svara på t.ex. vad genomsnittliga kontorshyran är i Karlskrona eller vilken direktavkastning som gäller för bostäder i B-läge. Att få fram relevant och bra marknadsinformation har traditionellt varit en svår uppgift, men du kan nu analysera enkelt i Datscha.

Läs mer

värdering

Värdering

Datscha Värdering är verktyget som beräknar marknadsvärdet för en eller flera fastigheter. Vi har byggt en modul där du istället fokuserar på de värdebärande parametrarna istället för att bygga avancerade formler i en kalkylmodell. Datscha Värdering förenklar fastighetsvärderingen samt adderar funktioner som inte går att utföra i Excel, t ex automatiskt uppdatera en kalkyl med den senaste marknadsinformationen eller visa fastighetsbeståndet på karta.

Läs mer

insamling av data tjänster fastigheter

Insamling av data

Vi investerar varje år stora summor i inköp av fastighetsdata och i vårt interna researchteam. Vi samlar in data från marknadens ledande informationsleverantörer. Samarbeten och partnerskap är strategiskt viktigt för oss i vår strävan och vision om en transparent fastighetsmarknad. Datscha är alltid uppdaterat med den senaste, mest högkvalitativa datan.

Läs mer

Transaktion

Datscha Bolagstransaktion bevakar den kommersiella transaktionsmarknaden åt dig. Vi ger dig en snabb överblick över de senaste fastighets-transaktionerna med information om fastighet, köpare, säljare och pris. Mer än 80 procent av alla fastighetstransaktioner på den svenska fastighetsmarknaden sker genom att man säljer bolaget istället för att använda sig av en klassisk lagfartsändring. Det innebär att alla dessa transaktioner saknas i de vanliga “ortsprissystemen”. Med Datscha...

Läs mer

ikonen för Customer Insight

Customer Insight

Customer Insight ger dig möjlighet att samla all fastighetsrelaterad data på ett ställe. Efter många år i branschen har vi upptäckt att många sitter med värdefull data som inte används till sin fulla potential. Vi har därför utvecklat tjänsten Customer Insight som ger dig möjlighet att visualisera och dela din data med kollegor. Datan matchas dessutom med vår underliggande data vilket gör att du får bättre sökmöjligheter och överblick vid visualisering.

Läs mer

hyresgäst kommersiella fastigeter

Hyresgäst

Med Datscha Hyresgäst kan du snabbt prospektera hyresgäster i alla kommersiella fastigheter. Du kan söka fram resultat för lista på hyresgästens namn, fastighetsägarens namn eller bransch (SNI-kod). Resultatet kan även visas snabbt och överskådligt i karta. Datscha Hyresgäst avser endast kommersiella fastigheter. För mer data gör du en summering över en hyresgäst och får då fram t ex antal lokaler som hyrs fördelat per kommun.

Läs mer

Framtidens arbetssätt

  • All fastighetsdata på ett ställe
  • Snabbt, enkelt, effektivt
  • Skapar fler affärsmöjligheter

Läs mer här >

Framtidens arbetssätt-2021

Vill du veta mer
om Datscha?