Customer Insight

All data på ett ställe

customer-insight-datscha

Customer Insight visualiserar din data i Datscha

Dessutom får du all fastighetsrelaterad data samlad på ett ställe.

Efter många år i branschen har vi upptäckt att många sitter med värdefull data som inte används till sin fulla potential. Till följd av det har vi utvecklat tjänsten Customer Insight som ger dig möjlighet att visualisera och dela din data med kollegor. Datan matchas dessutom med vår underliggande data. Med andra ord får du bättre sökmöjligheter och en ordentlig överblick vid visualisering.

Ladda upp din transaktionsdata, dina värderingar, hyreskontrakt, förvaltning och andra aktiviteter i Datscha.

Visualisera sedan enkelt din data i en karta. Dessutom kan du dela med dig av delar av din data eller hela din data till utvalda kollegor i din organisation.

Se filmen om Customer Insight

Din data som beslutsunderlag

Se allting du gjort inom ett område: värderingartransaktioner, uthyrningar, analyser etc. Pitcha för en potentiell klient genom att visa din expertis eller analysera en specifik fastighetstyp med hjälp av din egen och Datschas data. Tjänsten är redan förberedd för allt detta.

Samarbeta

Har du kollegor? Har de information som du skulle kunna använda idag? Varför inte dela informationen mellan varandra?

Använd din data

Vad är poängen med att ha värdefull data om den inte går att hitta? Customer Insight gör din data mer strukturerad och sökbar.

Förlora ingen data

Har du någon gång letat efter en tidigare gjord analys? Eller förlorat data när en kollega slutat? Köpt en extern rapport utan att inse att du faktiskt redan hade den informationen inom organisation? Som ett resultat får du nu all informationen på ett och samma ställe.

Bild på Jonas Zakrisson ”Dethär är ett av de största utvecklingsprojekten vi haft på många år och anledningen till det är att vi såg hur hur mycket värdefull information våra kunder sitter på och som inte används till sin fulla potential. Detta är dessutom bara början och vi har fler releaser inplanerade för Customer Insight under 2020.”

Jonas Zakrisson, Head of Product på Datscha

bild på johan hill ”Vi gjorde en mindre tjuvstart redan i höstas och feedbacken jag fått från kunderna har varit överväldigande positiv. Det märks att detta är något som branschen gått och väntat på och det ska bli väldigt roligt att fortsätta arbeta med våra nya Customer Insight-kunder.”

Johan Hill, Head of Business Development på Datscha

 

Såhär säger några kunder

”Vi använder Customer Insight för att inom organisationen dela vår fastighetsrelaterade information. På så sätt säkerställer vi att informationen inte går förlorad och att hela organisationen kan ta del av den.”

”Innan vi började använda Customer Insight sparade vi alla våra värderingar i olika Excel-filer vilket innebar att den var svår att återanvända i framtida analyser. Nu kan vi däremot äntligen visualisera den informationen och på så sätt spara tid när vi gör nya värderingar.”

”Customer Insight används hos oss som ett sätt att visualisera olika faser i våra utvecklingsprojekt. Tack vare sök- och visualiseringsmöjligheterna så är Customer Insight den naturliga platsen för oss att ladda upp vår data på.”

”Vi var redan trogna Datscha-användare och med Customer Insight kan vi nu även använda vår egen transaktionsdata för att lägga på Datschas insamlade transaktioner för att ytterligare förstärka våra analyser.”

Kundnytta

customer-insight-visualisera-din-data

Tydliggör din kompetens och erfarenhet genom att enkelt kunna visualisera den på karta.

Samla, visualisera och dela din egen fastighetsdata. Du kan exempelvis följa trender och KPI:er, baserat på din egen data.

customer-insight-dela-din-data-internt

Dela utvald information till utvalda personer, internt inom din organisation.

Framtidens arbetssätt

  • All fastighetsdata på ett ställe
  • Snabbt, enkelt, effektivt
  • Skapar fler affärsmöjligheter

Läs mer här >

framtidens arbetssätt för kommersiella fastigheter

Vill du veta mer
om Datscha?