Om Datscha

Datscha är en världsledande utvecklare av webbaserade tjänster för fastighetsbranschen.

om Datscha när vi är i Palma

om datscha gruppbild

Datscha AB är en världsledande software as a service-leverantör (SaaS) av webbaserade tjänster för information och analys av kommersiella fastigheter. Datscha grundades 1996 och verkar i dagsläget på tre marknader, Sverige, Storbritannien och Finland. De flesta av Datschas kunder är verksamma inom finans- eller fastighetsmarknaden. Datscha har mycket nöjda kunder. I Datschas årliga kundundersökningar är det fler än 97% av våra kunder som rekommenderar oss till vänner och kollegor.

Real Capital Analytics

Real Capital Analytics (RCA), som äger Datscha, är pionjär i branschen sedan 2000 och expert på affärer, aktörer och trender som driver de kommersiella fastighetsmarknaderna.
RCA levererar aktuell och tillförlitliga data med unik inblick i marknadsaktörer, prissättning och kapitalflöden. De mest aktiva investerarna, långivarna och rådgivarna är beroende av RCAs marknadsinformation för att formulera strategi och genomföra affärer. För mer information om RCA, klicka här.

Vad vi gör

På Datscha köper och samlar vi in fastighetsrelaterad data från marknadens bästa informationsleverantörer. Vi strukturerar, matchar, aggregerar och tillgängliggör datan i vårt intuitiva, prisbelönta, gränssnitt så att du snabbt kan hitta allt du söker i en och samma tjänst. Dessutom kan du nu ladda upp din egen data i Datscha och därigenom möjliggöra nya analyser, insikter och affärsmöjligheter.  Läs mer om hur vi arbetar.

Hur vi arbetar

Vi tror att ett gott samarbete och att dela med sig av kunskap hjälper oss att uppnå mer och att nå högre tillsammans. Vi vet att du inte kan ha nöjda kunder om du inte har ett glatt team. Vi tror att hemligheten bakom en lång, lyckad relation är att lyssna och att visa uppskattning.

Kunder om Datscha

Nyfiken på vad våra kunder tycker om oss? På vår startsida hittar du flera kundcitat.

Är du sugen på nya utmaningar?

Vi söker alltid efter energirika innovativa och engagerade medarbetare som vill sluta sig till vårt härliga team, som är en del av vår stora internationella koncern. Kolla in våra lediga tjänster i Sverige, England och Finland.

>900

kundbolag

97%

kunder som rekommenderar oss

15 MSEK

inköpt data årligen

Vill du veta mer om
hur vi arbetar?

Ledning

natalie jelveh

Natalie Jelveh

Chief Financial Officer

+46 (0)72-199 46 12
natalie.jelveh@datscha.com

johan hill datscha

Johan Hill

Head of Business Development

+46 (0)705-68 99 05
johan.hill@datscha.com

jonas zakrisson datscha

Jonas Zakrisson

Head of Product

+46 (0)70-756 23 35
jonas.zakrisson@datscha.com

oscar strauss

Oscar Strauss

Head of Sales, Nordics

+46 (0)708-44 30 44
oscar.strauss@datscha.com

Michael Fagré

Head Of Development

+46 (0)8 5070 5358

michael.fagre@datscha.com

 

Hanna Bedinger HR

Hanna Bedinger

HR Manager

+46 (0)70-439 87 21

hanna.bedinger@datscha.com

 

Vill du veta mer 
om Datscha?