Så kan du arbeta med datan

Vi har tagit fram ett exempel på hur du kan arbeta med data om kommersiella fastigheter. Vi visar bland annat hur du kan arbeta med information om hur människor rör sig runt fastigheter utifrån fastighetsbeteckning, hur du kan arbeta i vår app samt lite om de verktyg vi har i Datscha. Exemplet visar vi via ett whitepaper om japanska restauranger.

Här kan du läsa om hur du kan arbeta med fastighetsdata i Datscha

Information om japansk mat via Footfall, appen Datscha Mobile och olika verktyg

I vårt exempel har vi valt att fokusera på en sorts resturang. Ramen och isakaya är två av de japanska rätter som har fått ett ökat intresse de senaste åren inom restaurangsfären. Bland japanska restauranger från att det tidigare mer har varit fokus på sushi, och nu har fler ramenrestauranger och isakayas öppnat framförallt i Stockholm. Många av dessa ramenrestauranger har blivit typiska lunchställen både under arbetsveckan men även under veckans lediga dagar. En isakaya eller en klassisk japansk restaurang däremot har blivit mötesplatser för familjer och vänner att samlas på och äta gott tillsammans.

Vi har tagit fram en lista över några bra japanska restauranger i Stockholm som vi tycker om. I kombination med detta har vi även tagit fram information om fastigheterna som restaurangerna ligger i som vi har visualiserat på olika sätt.

  • I Datscha kan man via Footfall visualisera hur gångtrafiken är på gator runt kommersiella fastigheter vid olika tider på dygnet. Här visar vi till exempel hur det ser ut på gatorna runt aktuell fastighet under kvällstid. I Footfall kan man även jämföra olika månader samt olika tider på dygnet.
  • I vår app Datscha Mobile kan du söka upp information om fastigheter du har runt omkring dig, antingen genom att fotografera fastigheten med kameran i appen eller genom att skriva in fastighetsbeteckning. Du kan numera alltså ha fastighetsregistret i din ficka.
  • I Datscha kan du även använda dig av olika verktyg såsom att mäta avstånd, skapa lager med fastighetstyper, byggår, ägare etc.

Här kan du läsa om hur du kan arbeta med fastighetsdata i Datscha

Boka en kostnadsfri demo av Datscha här.

Här kommer du läsa om våra event eller våra andra whitepapers.