victorholmen

Varmt välkommen säger vi till nya vår nya kollega, Victor Holmen. I sin roll som Customer Success Manager, CSM, kommer han huvudsakligen att arbeta med att utbilda våra befintliga och nya kunder i Datscha så att de får ut det mesta av både systemets funktionalitet och data som är relevant för respektive kund.

Victor kommer tidigare från bankväsendet där han arbetade som företagsrådgivare på Handelsbanken. Totalt sett blev Victors tid på banken nästan 6 år då han inledde med ett traineeprogram parallellt med sina universitetsstudier.    

Vid sidan om studierna var han engagerad i studentföreningen KTH Real Estate Club. Det var i samband med detta som hans intresse för fastighetsbranschen väcktes.

På fritiden lagar Victor gärna mat och umgås med vänner och familj över långa middagar. Under semestertider reser han helst till varmare breddgrader för sol och bad samt volleyboll.

 

Vad har du fått för insikter om Datscha hittills?

Att få ansluta till gänget på Datscha har varit oerhört kul i och med samtligas härliga engagemang och energi. Datscha har varit med om en fantastisk resa historiskt och enbart efter några veckor inser jag att detta bara är början!

Vad ser du mest fram emot under 2021?    

Jag ser fram emot att komma in ordentligt i teamet och få möjligheten att träffa och utbilda kunder i Datschas verktyg. Vidare ser jag fram emot att vaccinationen ska ta fart och att vi sakta men säkert kan återgå till att träffas fysiskt igen.

Kontakta Victor