Datschas säljteam förstärks med en ny stjärna, välkommen säger vi till Oskar Björndahl! Vi tog tempen på Oskar och passade på att lära känna honom lite bättre under sin upplärning på Stockholmskontoret.

Oskar är nu en av två Account Managers på Datschas Göteborgskontor och ansvarar för sydvästra delen av Sverige. Innan arbetade han på Hemverket i ca 4 år där han hade hand om deras partnersamarbeten. Nu ser han fram emot att lära sig mer om fastighetsbranschen, säger han och ler.

Vad har du fått för insikter om Datscha hittills?

 ”För det första skulle jag säga att ni verkar vara ett riktigt gott gäng och att alla verkar tycka det är kul att komma till jobbet. Sen har jag under första veckan fått se att Datschas system är otroligt mycket större än vad jag först trodde.”

Q & A

  • Beskriv dig själv med 3 ord: Givmild, Driven och lojal.
  • Frukostmöte eller lunchmöte?: Lunchmöte 100%.
  • Chips eller godis?: Chips.
  • Stockholm eller Göteborg?: Geografiskt –> Göteborg, Dialekt –> Stockholm.

Är du bra på pingis? Kommer du bli en tuff konkurrent för kollegorna och vad är ditt hemliga vapen för en vinst?

”Ja, det måste jag ändå säga att jag är. Mitt hemliga vapen skulle vara psykningar, men får nog ta det lite lugnt med det nu i början. ?”

Nu är vi spända på att se hur långt i pingisligan han kan gå. Men framförallt mycket glada att denna goa kille är med på tåget och Datschas spännande resa framåt.

Återigen varmt välkommen Oskar Björndahl!

Kontakt

Oskar Björndahl

Account Manager

+46 (0)70- 759 38 47
oskar.bjorndahl@datscha.com

Här kan du läsa om våra event eller whitepapers.