bild på Frida Karlsson Norberg

Varmt välkommen säger vi till Frida Karlsson Norberg i sin nya roll som support här hos Datscha.

Frida har tidigare arbetat på Kanal 5 i 10 år, gick sedan vidare till industri och fartyg på företaget SICK Sensor Intelligence där hon ansvarade för service och support av sensorer på fartyg världen över.

Frida beskriver sig själv som en glad och social tjej uppvuxen vid betong på Södermalm i Stockholm men nu hittat ut till Tyresö där hon bor med sina två barn. Att röra på sig och utöva olika sporter och aktiviteter är något hon föredrar på fritiden, men mest av allt gillar hon att gå långa promenader i skogen och umgås med vänner för att utforska alla härliga restauranger runt Södermalm.

När hon inte är på hemmaplan hänger hon ofta på sitt landställe som ligger ute på Ljusterö.

 

Vad har du fått för insikter om Datscha hittills?

Jag gillar Datschas energi! Det känns som ett otroligt härligt gäng. Högt till tak och bra driv där man vågar ta för sig och utvecklas för att komma framåt tillsammans.

Vad ser du fram emot som mest under år 2020?

Jag har valt att ta mig an en helt ny bransch vilket jag ser som en stor utmaning. Jag ser fram emot att utvecklas inom branschen och att komma in i systemet så fort som möjligt, hitta min plats i gänget och fortsätta framåt tillsammans.

Vi har en stark pingis-kultur här på Datschas huvudkontor. Självklart måste vi se hur Fridas skills ligger till och höra om hon är en konkurrent för ligan.

Hur är dina pingis-skills? Kommer du bli en tuff konkurrent för kollegorna?

Pingis är jätteroligt, men jag kan nog inte ranka mig jättehögt i skills. Däremot står jag garanterat för glädjen och energin runt pingisbordet. I det kan jag ranka mig högt.

Vi är mycket glada att ha en så go tjej som Frida i Datscha-familjen. Åter igen, varmt välkommen Frida Karlsson Norberg.

Kontakt

Frida Karlsson Norberg

Sales coordinator

+46 (0)8-5070 5380
support@datscha.com