Sophia Comstedt Datscha

Varmt välkommen säger vi till Datschas nya tillskott Sophia Comstedt, i sin nya roll som Account Manager. Sophia beskriver sig själv som en lojal arbetsmyra som kommer från bilbranschen där hon arbetat de senaste 9 åren. Därmed större delen av sitt vuxna liv. Sophia är uppvuxen i Tyresö men har styrt skutan norrut där hennes sambo är uppvuxen. Hon gillar fart och fläkt, dock inte så mycket spontanitet, gillar att ha kontroll. Fritiden spenderar hon helst med vänner och familj och gärna ute på deras landställe i skärgården.

Vad har du fått för insikter om Datscha hittills?

Att kunna rekrytera och fortsätta växa mitt i en pandemi är oerhört imponerande. Det känns superhäftigt att vara en del av Datscha och den resa som företaget gör. Mina kollegors energi och driv smittar av sig och jag känner redan att jag hittat min plats i gänget.

Vad ser du mest fram emot under 2021?

Att utvecklas och lära mig mer om fastighetsbranschen och om våra kunder. Jag är oerhört förväntansfull över 2021 och vår resa framåt.

Hur ser du på kontorets pingis-kultur, kommer du bli en tuff konkurrent?

Vem vet, övning ger färdighet. Men bör tilläggas att jag aldrig haft särskilt mycket bollsinne……. Kanske behövs en domare?

Q&A

  • Favorit destination? Utomlands, USA. Så häftigt land att turista i. I Sverige är det vårt landställe i Furusund.
  • Vinter/sommar? Absolut sommar, trots att jag klagar varje dag för att det är för varmt.
  • Frukostmöte/lunchmöte? Frukostmöte alla dagar, det sätter ju energin och prägel för hur resten av dagen blir. Plus att jag älskar frukost mer än lunch.