Varmt välkommen säger vi till Datschas senaste tillskott Elin Sjödahl, i sin nya roll som Account Manager. Vi ställde några frågor till Elin för att lära känna henne lite bättre under sin upplärningstid.

Elin har tidigare arbetat i Houston, Texas som Business and Research Analyst på ett startup-företag som heter Miraculum Fire. I Texas gjorde hon även ett internship för svensk-amerikanska handelskammaren. Hon flyttade tillbaka till Sverige I våras och hann under tiden göra en snabbvisit inom eventbranschen som Account Manager på företaget Talarforum.  

Vad har du fått för insikter om Datscha hittills?

Datscha verkar vara ett innovativt företag med ett gäng härliga medarbetare. Mina kollegor har en härlig energi och det känns som att det finns plats att utvecklas och säga vad man tycker här.

Vad ser du fram emot som mest under år 2020?

Jag ser mest fram emot att få komma in i jobbet och lära mig mer om fastighetsbranschen. Jag är oerhört tacksam att få komma hit till Datscha och att företaget anställer i dessa tider präglade av så många uppsägningar och varsel.

Q & A

  • Beskriv dig själv med 3 ord: Nyfiken, envis och lite knäpp.
  • Frukostmöte eller lunchmöte? Lunchmöte.
  • Chips eller godis? Godis! Det bästa med att vara vuxen måste ändå vara att man får äta godis när man vill!
  • Stockholm eller Orebro? Stockholm, fast när det gäller sport - Örebro.

Hur är dina pingis-skills? Siktar du på att ta topplaceringen i Datschas Pingisliga?

Mina pingis-skills är nog lite ringrostiga, men jag ska träna upp dom så att jag kan fightas om en topplacering!

Nu är vi spända på att se hur mycket hon ska behöva fightas för att gå långt i pingisligan. Men framförallt är vi glada att Elin hoppat på Datscha-tåget med oss. Åter igen, varmt välkommen Elin Sjödahl.

Kontakt

Elin Sjödahl
Account Manager
+46 79-062 26 92
elin.sjodahl@datscha.com