Varmt välkommen säger vi till vår nya CSM, Astrid Lundman. Astrid är 25 år och kommer från Stockholm. Hon läser just nu sitt sista år på KTH, M.Sc. Real Estate and Construction Management med inriktning mot fastighetsekonomi. Vid sidan om studier har hon arbetat på Newsec, först inom förvaltningen i ca 2,5 år och sedan 1 år som Analytiker på Värdering & Strategisk Analys.  

Hon är en väldigt matintresserad person, så mycket av Astrids fritid består av att äta god mat med vänner, både hemlagat men också genom att pröva nya restauranger. Astrids nya pandemi-hobby är att sticka, vilket inte bara är roligt utan också produktivt. Senaste halvåret har hon stickat några tröjor, en kofta och en mössa.

Vad har du fått för insikter om Datscha hittills?

Datscha är ett superintressant företag med massor att tillföra fastighetsbranschen, framförallt inom digitalisering. Jag känner mig stolt över att arbeta på ett marknadsledande företag som verkligen hjälper till att utveckla branschen framåt, jättespännande att få vara med på den resan!

Vad ser du mest fram emot under 2021?

Att äntligen ta examen och få ansluta till Datscha på heltid! Men även lite varmare väder, håller tummarna för en riktig pangvår. Självklart skulle det heller inte skada med lite vaccin så att vi kan gå tillbaka till kontoret och fysiska möten med våra kunder.