stockholmsmarknaden-3-mars-2020

Den 3 mars träffar du Datscha på Stockholmsmarknaden 2020 som går av stapeln på Centralposthuset på Vasagatan 28 i Stockholm. Eventet är i Ferdinand Bobergs klassiska lokaler. Dagen är fylld med många spännande seminarier och olika föreläsare.

Vägen till en vassare huvudstad

Dagens tema är ‘Vägen till en vassare huvudstad’. Men vilka effekter får det på kontorsmarknaden? Och hur påverkar strukturomvandlingen butikshandeln? Det är heta ämnen som diskuteras under dagen.

Träffa oss på Stockholmsmarknaden 2020

Vi är seminariepartner på Stockholmsmarknaden 2020, har en monter och vill träffa er för att prata om information och analys av kommersiella fastigheter.

Sök fastigheter

Datscha Fastighet söker du efter en viss fastighet via beteckning, adress eller karta. Du kan även söka efter en viss typ av fastighet. Informationen omfattar bland annat storlek, typ av fastighet, adress och taxeringsinformation. I Datscha finns detaljerad information om ca 370 000 kommersiella fastigheter i Sverige, inklusive bostadshyreshus. Lär mer.

Snabb överblick på en fastighetsägare

Datscha Ägare är verktyget för att snabbt kartlägga ägarstrukturen till en fastighet. Här kan du få information om ett bolags fastighetsbestånd och koncernstruktur på bara några sekunder. Läs mer här.

Missar du 80% av alla affärer?

Datscha Bolagstransaktion bevakar den kommersiella transaktionsmarknaden åt dig. Vi ger dig en snabb överblick över de senaste fastighets-transaktionerna med information om fastighet, köpare, säljare och pris. Läs mer.

Visualisera människor i rörelse på våra gator

Hur många går utanför en specifik fastighet? Hur ser det ut på förmiddagen i juni eller på kvällen i februari. Datscha Footfall visar dig via heat maps hur människor rör sig. Läs mer.

Talare

Några av dagens talare är:

  • Andreas Wallström, tf chefekonom Swedbank
  • Vasakronans nya VD, Johanna Skogestig

På plats finns även Aida Hadžialić, oppositionsregionråd (S) Region Stockholm, Joakim Larsson, stadsbyggnadsborgarråd (M), Johan Nilsson, ordförande för exploateringsnämnden (M) och flera vassa fastighetsaktör.

Läs mer och anmäl dig här.

February 13, 2020