Varmt välkommen säger vi till Datschas senaste tillskott, Sebastian Ytterell, i sin nya roll som Account Manager.  Vi lånade några dyrbara säljminuter av Sebastian för en intervju och lära känna honom lite bättre.

Sebastian arbetade innan som säljare på Holmgrens Bil i Småland, där han också är uppvuxen. När han sålt slut på bilar valde Sebastian att utveckla sina säljkunskaper. Flytten gick till Stockholm för att studera på IHM Business School, där han nu avslutar sin sista termin.

Sebastian beskriver sig själv som tävlingsinriktad, målmedveten och lyhörd, något han fått med sig från sina ca 15 år på bandyplan. Nu spelare i högsta divisionen Elitserien i AIK. Det som motiverar honom på sälj-planen är att driva en process för att hjälpa kunden att täcka sina behov och att träffa olika typer av människor. Nu ser han fram emot att lära sig en ny marknad och spetsa sina nuvarande erfarenheter med massor av ny kompetens här på Datscha.

”Att arbeta med duktiga kollegor och utöka mitt kontaktnät ska bli väldigt lärorikt och utmanande,” berättar Sebastian.

Vad har du fått för insikter om Datscha hittills?

”Mina insikter hittills är att Datscha är ett väldigt bra bolag med tydliga och sunda kärnvärden som jag själv står bakom. Jag har börjat arbeta på ett företag som hela tiden vill utvecklas för att vara det bästa alternativet på marknaden.” säger Sebastian.

På Datschas huvudkontor finns en stark pingis-kultur. Självklart måste vi ta tempen på Sebastians pingistalanger och höra om han är en kommande konkurans för ligan.

Siktar du på att ta toppplaceringen i Datschas Pingisliga? Vilken placering har du nu?

”Första veckan parkerade jag mig på en sjundeplats i pingisligan. Men jag är långt ifrån nöjd där, nu har jag klättrat upp till en fjärdeplats, och siktar självklart på att ligga etta redan innan årsskiftet!” avslutar Sebastian.

Vi ser fram emot att följa Sebastians placeringar i ligan och vi är otroligt glada att ha denna glada smålänning i vår Datscha-familj. Åter igen, varmt välkommen Sebastian Ytterell.

Kontakt

Sebastian Ytterell

Account Manager

+46 (0)70- 461 95 47
sebastian.ytterell@datscha.com

Här kan du läsa om våra event eller whitepapers.