run with datscha med bild på person som springer

Välkommen till en fysisk utmaning för fastighetsbranschen. Vi vill alla hålla oss friska i dessa tider och för att hjälpa oss själva och våra branschkollegor bjuder vi in till en utmaning där din individuella prestation bidrar till både hälsa och forskning.

Foppa är med i Run with Datscha

En av våra deltagare är Peter Foppa Forsberg. Läs mer här

Hur det fungerar

Varje kilometer räknas

För alla som antar och genomför utmaningen (löpning 45 km på tre veckor) skänker vi 5 kr per kilometer till World Health Organisations (WHO) COVID-19 Solidarity Response Fund.

Distans & period

45 kilometer totalt till och med Påsk (vecka 14 – 16). Exempelvis löpning 5 km 3 ggr i veckan eller ett långpass på 15 km per vecka, du lägger upp det som du vill. Tillsammans tar var och en av oss sig 45 kilometer på tre veckor, motsvarande sträckan mellan Stockholms city till Arlanda flygplats.

Registrering

Alla dina rundor registreras via appen Strava, ladda ner appen kostnadsfritt och skapa ett konto eller logga in på ditt befintliga konto. När du signat upp för utmaningen via denna sida får du ett mail med länk till Club:en Run with Datscha i Strava. Här sker all registrering av din aktivitet och vi kan följa allas deltagande. Tillsammans skapar vi en bättre hälsa.

Avslutande lunchmingel hos Datscha

När vi vet mer om smittoriskspridningen av COVID-19 bjuder Datscha in till ett avslutande lunchmingel hos oss. Vi återkommer med mer information till alla deltagare.

Frågor

Om du har några frågor får du mer än gärna höra av dig till: Julia Olsson, Customer Success Manager julia.olsson@datscha.com +46 (0)735 02 15 87 #runwithdatscha

 

Tävlingen är avslutad.