Får vi lov att presentera vår nya kollega – Helen Berhane – som har börjat som Product Manager på Datscha.

datscha-helen-berhane

Här närmast har Helen arbetat på Real Capital Analytics (RCA), ett analysföretag i London som täckte globala kommersiella fastighetstransaktioner samt tidigare på Dealogic som erbjöd en plattform för investmentbanker. Efter 10 år i London flyttade Helen tillbaka till Sverige i januari och hon känner fler kollegor på Datscha sedan tidigare.

– I min roll på Datscha kommer jag bland annat att fokusera på en produkt kring ägarinformation samt öka kvaliteten på koncernträden. För mig är produktkvalitet i fokus och det känns jättekul att vara på Datscha och få jobba med IT och SaaS-tjänster, säger Helen.

Helen tycker de är skönt att åter bo i Sverige och hon fyller fritiden med att lära sig segling, tennis och genom att gå på sportevenemang eller konserter.

– Datscha är ett innovativt företag som ligger i framkant när det gäller PropTech och jag har kommit i kontakt med Datschas produkter sedan tidigare. Det känns som att jag har kommit hem då jag stormtrivs med att jobba med PropTech och FinTech, berättar Helen.

Vill du veta mer om Datscha?
Boka en kostnadsfri demo så visar vi dig hur du kan använda Datscha utifrån dina behov.

Boka in dig på någon av våra kostnadsfria utbildningar runt om i landet.

Av Paula von Porat
July 1, 2019