Datscha, Sveriges ledande leverantör av webbaserade tjänster för fastighetsinformation och analys av kommersiella fastigheter, förstärker sin organisation med att rekrytera Anders Mårtensson till en nyinrättad roll som Chief Operations Officer (COO). Rekryteringen är en del i planen för att ytterligare kunna öka takten inom produktutveckling för att möta kundernas behov och möjliggöra fortsatt internationell expansion.

Anders Mårtensson kommer närmast från eBuilder där han arbetat som Chief Operations Officer. Anders har en gedigen bakgrund från IT-branschen med erfarenhet av att jobba i tillväxtföretag och internationella organisationer bland annat som Vd för Parcelhouse och Sonat.

”Vi satsar hårt på att hålla en hög utvecklingstakt både för att möta våra kunders behov och för att erövra nya marknader och jag är väldigt glad att vi lyckats rekrytera Anders till den nyinrättade rollen som COO. Anders kommer med sin starka IT bakgrund vara en kraftig förstärkning av vår organisation” säger Jacob Philipson, Vd Datscha

”Datscha har verkligen en världsledande produkt som verkligen levererar kundnytta och det är otroligt roligt att få möjligheten att bidra med min kompetens och erfarenhet i den spännande fas som Datscha befinner sig i” säger Anders Mårtensson, COO Datscha. 

För mer information och kommentarer
Jacob Philipson, Vd Datscha +46 70 389 51 55
Anders Mårtensson, COO Datscha +46 705 93 00 26
Johan Hopstadius, Marknadschef Datscha +46 76 634 20 05

August 6, 2018