Foto: AMF Fastigheter

Datschas tillväxttakt fortsätter att öka år för år och verksamheten växer, efter 15 år, till och med snabbare än tidigare både procentuellt och i absoluta siffror. Den kraftiga tillväxten innebär att Datscha vuxit ur de nuvarande lokalerna och de flyttar därför den 2 juli till nya, större lokaler belägna på Kungsbron 2.
Datschas nya kontor är på 623 kvadratmeter beläget på våning 11 i fastigheten Mentorn 1, Kungsbron 2. Bland övriga hyresgäster i fastigheten kan nämnas B3 Consulting Group och Google som upptar flera våningsplan längst ner i fastigheten. I fastigheten finns även direkttillgång till det norra spårområdet vid Stockholms central, bland annat Arlanda Express. Fastigheten är miljöcertifierad enligt Breeam och ägs av AMF Fastigheter.

”Vi ser verkligen framemot att flytta in i våra nya coola lokaler på det översta våningsplanet på Kungsbron 2 i Stockholm. Flytten är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att växa och den innebär dessutom att vi till exempel kan hålla ännu fler seminarier och utbildningar för våra kunder” säger Jacob Philipson, Vd Datscha.

”De nya lokalerna är, tillsammans med vårt nya DevNest i Luleå, ett resultat av att vi dubblat vår utvecklingsstyrka. Vi har nu ett team på över 20 utvecklare och vi bygger muskler för att kunna öka utvecklingstakten ytterligare och skapa en mängd nya, nyttiga funktioner för fastighetsbranschen avslutar Jacob Philipson.

För mer information och kommentarer

Jacob Philipson, Vd Datscha +46 70 389 51 55

June 26, 2018