Vilken information är relevant för er? Nu kan ni ladda upp er egen data direkt i Datscha.

Nu gör vi äntligen den första releasen av Customer Insight, som är det största enskilda projektet vi gjort på många år. Customer Insight gör det möjligt för dig att samla, visualisera och dela din fastighetsdata.

Med vår tjänst kan du själv kombinera din egen fastighetsinformation såsom transaktioner, värderingar, hyreskontrakt, förvaltning eller andra aktiviteter, med officiell Datscha-data. Det innebär ett snabbare och enklare sätt för dig att skapa bättre beslutsunderlag som leder till högre effektivitet och bättre affärer. Öka din konkurrenskraft och förbättra dina beslutsunderlag genom att skapa och jämföra nyckeltal på en övergripande nivå.

– Vi har lyssnat på våra kunder och utifrån det har vi gjort Customer Insight så flexibelt som möjligt när de laddar upp sin egen data. Vi satsar mycket på Customer Insight och det här är bara den första releasen. Jag ser mycket fram emot att vi inom kort kommer släppa ytterligare coola funktioner och vi kommer fortsätta att satsa stort på Customer Insight även under nästa år, säger Johan Hill som är Head of Business Development för Customer Insight.

Nyfiken på mer information? Kontakta din Account Manager eller Johan Hill på johan.hill@datscha.com alternativt +46 (0)705-68 99 05.

johan hill på datscha är säljare
Johan Hill, Head of Business Development

Läs mer om Customer Insight här.

Vill du veta mer om Datscha?
Datscha AB är en världsledande software as a service-leverantör (SaaS) av webbaserade tjänster för information och analys av kommersiella fastigheter. Läs mer här.