May

19

12:30 - 13:00
2020-05-19

Datscha och Valueguard har ett webinar tillsammans

I nyhetsmedierna går det att läsa om att SEB bland annat spår att bostadspriserna kommer att falla 15%. Att bostadspriserna kommer att gå ned är det ingen tvekan om. Många undrar i vilken takt och hur mycket, samt vilka områden som kommer att drabbas hårdast. Enligt Valueguard är det nu tydligt att priserna går ned och att det har rört sig om en snabb förändring. Information om aktuell marknadsdata, hur data från olika källor ska tolkas och när vi kan se prisjusteringar slå igenom på olika bostadsindex och i värderingsverktyg kommer att tas upp på webinaret den 19 maj när vi tillsammans med Lars-Erik Ericson, Chefsanalytiker vid Valueguard, för en diskussion och analys om hur bostadsmarknaden har påverkats av COVID-19.

Agenda

12:30-12:55     Presentation
Valueguard presenterar hur priserna på bostadsmarknaden har utvecklats.
12:55-13:00     Q&A
Möjlighet att ställa frågor via chatten eller samtala direkt med analytiker på Valueguard.

Har du frågor redan nu?

Alla frågor kommer att besvaras under eller efter webinaret om vi får kort om tid. Du kan maila in dina frågor redan nu genom att svara på bekräftelsemailet du får efter din anmälan.

Registrera dig genom att ange emailadress och bolag. Du kommer att motta en länk för att ansluta till webinaret när du registrerar dig.

Seminariet är kostnadsfritt.

Boka din plats här

Varmt välkommen!

Presentationsmaterialet

Ta del av Valueguards rapport här.

Filmen kan du se här:

 

Om Valueguard

Valueguard producerar statistik om marknaden för privatägda bostäder och tillhandahåller analysverktyg för fastighetsvärderare, fastighetsmäklare och bostadsmarknadsanalytiker. Bland kunderna finns banker, myndigheter, mäklarfirmor och konsultföretag. Valueguard är samarbetspartner till Datscha och Valueguards värderingsverktyg finns som en tilläggstjänst till Datschas kunder.

Valueguard producerar sedan 2009 bostadsprisindexet HOX som är etablerat som det snabbaste och mest trovärdiga måttet på prisutveckling i Sverige. Valueguards prisindex är utvecklade för finansiella produkter och HOX distribueras bland annat av Nasdaq. Valueguards prisstatistik levereras till SCB och används bland annat som en del av konsumentprisindex och i SCB:s rapportering till Eurostat.

Valueguard är ett oberoende privatägt bolag som finns i Uppsala. Valueguard är samarbetspartner till Datscha. Mer information finns på www.valueguard.se.