Mar

19

Online
09:00 - 10:00
2019-03-19

Webinar – sök av fastigheter och genomgång av Area Plus

Den 19 mars bjuder vi in till ett webinar där vi under en timme kommer prata om hur du söker fastigheter i Datscha samt att vi ger dig en genomgång av AreaPlus.

Vi kommer visa hur du kan söka fastigheter på fyra olika sätt så att du kan jobba i Datscha på ett effektivt sätt. Vi kommer gå igenom hur du gör ett specifikt sök, hur du får till ett bredare urval, hur du kan söka via en karta och hur du kan söka via en ägares bestånd.

Vi kommer även titta på vad AreaPlus är och hur man nyttjar det i sin sökning. Du får ta del av de senaste förbättringarna samt alla nya funktioner som tillkommit och hur du kan jobba med dem.

Webinariet är kostnadsfritt och kommer att hållas kl 09.00 – 10.00 den 19 mars.

Det här webinariet passar både dig som är helt ny användare eller dig som kan behöva en liten uppfräschning. Vi är övertygade om att du oavsett kunskapsnivå kommer få med dig något nytt tillbaka till kontoret.

Och hur fungerar det?

24 timmar innan webinariet skickar vi ett e-post till de anmälda med uppgifter om hur du kopplar upp dig till seminariet. Ett tips är att sätta era telefoner på mute då vi är många som kommer lyssna in.

Så passa på att lär dig mer om Datscha medan du bekvämt sitter med en kopp kaffe där det passar dig.

Välkommen!

Läs mer om Area Plus

Anmäl dig här