Oct

14

08:15 - 16:00
2020-10-14

Träffa oss på Fastighetskvinnan Stockholm 

Den 14 oktober ser vi fram emot att träffa er på Fastighetskvinnan i Stockholm.

 

Kom i tid, träffa oss innan själva seminariet börjar. Det börjar kl 8.15 med registrering och frukost.

Datscha finns på plats och berättar mer om vårt informations- och analysverktyg för kommersiella fastigheter. Vi visar nya och utvecklade funktioner men berättar naturligtvis också om helt nya satsningar och data såsom Footfall där du kan se hur människor rör sig på våra gator och även info om den nya appen Datscha Mobile.

Datschas säljare Elin Sjödahl, Julia Olsson och Emil Siedberg finns på plats för att berätta mer om verktyget och visar dig våra senaste utvecklade funktioner och nyheter, det vill du inte missa!

Varmt välkommen att delta.

Boka gärna in ett möte med våra säljare på plats.

Varmt välkommen till vår monter!

Om Fastighetskvinnan

Ett unikt inspirations- och affärsseminarium där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket I förlängningen leder till en mer jämställd fastighetsbransch. Du får en matnyttig uppdatering av marknads

Fastighetskvinnan arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News.

Fastighetssverige är Nordens ledande mediekanal I den kommersiella bygg- och fastighetsbranschen. De ger ut ett branschmagasin och skickar ut ett dagligt nuhetsbrev med nyheter från sajten fastighetssverige.se. Nyhetsbrevet har drygt 50 000 läsare och utkommer måndag-lördag.

julia-olsson-datscha

Julia Olsson

Emil Siedberg

Elin Sjödahl