May

08

Vetgirig.nu
13:00 - 17:00
2018-05-08

Du och dina kollegor har nu chansen att visa att ni kan mest om fastighetskunskap, och dessutom vinna ett fint pris. I förra säsongen hade våra vinnare på PWC Malmö chansen att vinna en eldriven cykel från Velorbis.

DatschaLigan är en rolig frågesport i fastighetskunskap på vetgirig.nu.Tävlingsformen är ett seriespel där varje deltagare/lag möter varandra i en rak serie. Man spelar en ”match” varje tisdag och fredag, där du bestämmer tidpunkt helt själv. Tävlingen sker på tid och den person/lag med rätt svar snabbast vinner. Man kan tävla individuellt eller i lag. Tanken är att tävlande ska använda Datscha som hjälp för att kunna svara på frågorna.

När: Ny match varje tisdag och fredag, upp till 15 omgångar, bestäm din tidpunkt själv. Säsongen startar tisdagen den 8 maj.

Tävlingsregler: För serier som är fullsatta vid säsongens start följs ett matchprogram där alla möter alla. För serier som inte var fullsatta vid säsongens start slumpas matcher fram varje omgång. Varje match består av några frågor som slumpas fram (båda deltagarna i en match får givetvis samma frågor). Frågor måste besvaras inom 5 dagar eller inom 3 minuter från det att första frågan är påbörjad. Vinnare av en match är den med flest antal rätt. Vid lika många rätt avgör tiden. Om tidsskillanden är mindre än 10 sekunder räknas det som oavgjort. Om man ”vinner” (på tid eller w.o.) utan att svara rätt på någon fråga får man 1 poäng (inte 2). I tabellen rangordnas; poäng, antal rätt, snabbast tid. När säsongen är slut utses mästaren och vilka som flyttas upp resp. ner i divisionerna.

Anmäl dig här