Dec

08

Waterfront Congress Centre, Stockholm
08:00 - 17:00
2020-12-08

business-arena-stockholm

Träffa oss på Business Arena Stockholm 2020

Den 8 – 9 december ser vi fram emot att träffa er på Business Arena Stockholm som arrangeras för nittonde året i rad, nordens största mötesplats inom fastighets– och samhällsbyggnadssektorn. Dagarna erbjuder ett mångsidigt seminarieprogram med fokus på en rad aktuella frågeställningar, trender och framtidsfrågor med 460 inspirerande talare. År 2019 deltog över 6 600 personer, 180 medverkande partners och 430 inspirerande talare på Business Arena Stockholm. Somi Arian och Mattias Klum inleder Business Arena Stockholm i år.

Datscha finns på plats och berättar mer om vårt informations- och analysverktyg för kommersiella fastigheter. Vi visar nya och utvecklade funktioner men berättar naturligtvis också om helt nya satsningar och data såsom Footfall där du kan se hur människor rör sig på våra gator och även info om den nya appen Datscha Mobile.

Datschas säljare finns på plats för att berätta mer om verktyget och visar dig våra senaste utvecklade funktioner och nyheter, det vill du inte missa!

Boka gärna in ett möte med våra säljare på plats.

Varmt välkommen till vår monter!

BA Tech Awards

Business Arena presenterar i år BA Tech Awards. En tävling som ska anamma ny teknik, god samhällsutveckling och en stärkt affär. Läs mer om BA Tech Awards och de tre tävlingskategorierna: Mest innovativa PropTechbolag, Mest innovativa fastighetsaktör och Mest innovativa kommun.

Business Arena Stockholm 8-9 december kommer att genomföras som en kombination av digital och fysisk mötesplats i enlighet med myndigheternas riktlinjer. Programinnehållet kommer att koncentreras och på ett attraktivt sätt anpassas till digitala förhållanden. Det kommer att finnas en digital utställning samt mötes- och diskussionsmöjligheter på plats bland annat i form av kvalitativa rundabordssamtal.

För mer information, besök gärna Business Arena Göteborg och Stockholms hemsidor.