BOKA DEMO

Senaste trenderna på bostadsmarknaden i samarbete med Valueguard och Evidensgruppen

Senaste trenderna på bostadsmarknaden i samarbete med Valueguard och Evidensgruppen

25 november kl 09.00-10.00

Välkommen att delta vid ett webinar om bostadsmarknaden som Datscha anordnar i samarbete med Valueguard och Evidensgruppen. Vid vårt senaste webinar om bostadsmarknaden efterfrågade flera deltagare trender och prognoser framåt och vi är därför glada att Evidensgruppen är med oss vid detta tillfälle som arbetar med just prognoser för bostadsmarknaden.

Vid detta tillfälle kommer Henrik Åkerblom, VD vid Valueguard att redogöra för den aktuella statusen på bostadsmarknaden. Hur ser försäljningspriser och takten ut för småhus och bostadsrätter? Hur har efterfrågan för fritidshus förändrats? Vidare kommer Rikard Berg von Linde, Partner vid Evidensgruppen att redogöra för vilka trender vi ser på bostadsmarknaden och hur deras prognos ser ut framåt. Hur har priserna på olika lägenhetsstorlekar förändras och vad tror vi framåt? Kommer större lägenheter fortsätta att efterfrågas i högre utsträckning än tidigare?

Ta tillfället i akt att lära dig mer om bostadsmarknaden samt möjlighet att ställa frågor direkt till experter på bostadsmarknaden från Valueguard och Evidensgruppen.

25 november 9.00 — Registrera dig här

Agenda

09.00 – Introduktion
09.05 – Status på bostadsmarknaden, Henrik Åkerblom, Valueguard
09:25 – Trender och prognoser framåt, Rikard Berg von Linde, Evidensgruppen
09.45 – Q&A
10:00 – Avslut