BOKA DEMO

CURRENT VACANCIES

We’re looking for energetic self-starters to join a small, lively team within a larger international group. An interest in at least one of the following is essential: meatballs, ice hockey, cinnamon buns or innovation of any kind. Experience in property or SaaS is desirable but not essential.

Customer Success Manager (CSM) – Stockholm

Vi letar nu efter vår nästa Customer Success Manager till den svenska verksamheten positionerad på huvudkontoret i Stockholm. Vi söker dig som vill vara med att utveckla marknadens ledande analysverktyg inom fastighetsbranschen.

Din roll som Customer Success Manager (CSM)
I rollen som CSM axlar man det yttersta ansvaret för att utbilda bolagets kunder i användandet av produkten. Rollen kräver fastighetskompetens, analytisk förmåga samt social talang och trygghet. Som CSM agerar du som bolagets fastighetsexpert och är örat mot fastighetsmarknaden för att fånga upp aktuella trender, regelverk samt tillgodose kundernas behov och förväntningar.    

Du ansvarar för att nya och befintliga användare förstår nyttan av Datschas erbjudande, genom löpande dialoger och utbildningar. Rollen innefattar en del resande inom Sverige vilket kräver flexibilitet och god förmåga att självständigt strukturera sina dagar. Det finns stort utrymme för egna initiativ och kreativitet för att engagera kunden på bästa sätt. I rollen som CSM förväntas du att över tid axla ett större ansvar och utvecklas i takt med bolagets tillväxt.

Arbetsuppgifter i urval

 • Ansvara för utbildningar och löpande dialoger med kunderna
 • Agera länk mellan produktteamet och kundernas verksamhet
 • Sammanställa material för guider och E-learning ut mot kunderna
 • Självständigt arrangera och genomföra gästföreläsningar samt kundevent
 • Ansvara för digitala plattformar för att sammanställa data och analysera kunders behov
 • Stöd till kundsupport
 • Medverka vid branschevent


Vem söker vi?
För att lyckas i rollen söker vi dig med stort intresse för fastighetsbranschen som är i början av din karriär. Du är driven, utåtriktad och analytisk. Din förmåga att arbeta proaktivt, självständigt och med service i fokus är för dig en självklarhet. Med din nyfikenhet för människor och branschen trivs du i små såväl som stora sociala sammanhang. Du har en orädd inställning, affärsmässighet och ett genuint intresse för att arbeta med produktens potential och utveckling. 

Kvalifikationer
Rollen kräver fastighetsrelaterad universitetsutbildning samt ett par års arbetslivserfarenhet från fastighetsbranschen heltid eller vid sidan av studierna i form av deltid, traineeprogram eller internship. Du innehar B-körkort. Erfarenhet av fastighetsvärdering är meriterande. Då du kommer verka i en internationell miljö är det viktigt att du är bekväm med att kommunicera på både svenska och engelska, i tal och skrift.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. Ansök med CV och personligt brev till Tia Sukarno på CSukarno@rcanalytics.com.

 • Ort: Huvudkontoret i Stockholm, Kungsbron 2
 • Titel: Customer Success Manager
 • Anställningsform: Heltid
 • Arbetsstart: Omgående
 • Kontaktperson: Tia Sukarno, HR (English speaking) CSukarno@rcanalytics.com

*Ansök med CV och personligt brev

Fullstack/BE-Developer – Stockholm eller Luleå

Fullstack/BE-Developer – Stockholm eller Luleå

Är du en nyfiken kodare med ”can do”-inställning och sugen på utmaningar i olika delar av kodstacken. Hos oss har du chansen att arbeta både brett och specialiserat. Vi jobbar huvudsakligen med webbaserade tjänstelager i C#/IIS och Redux/React samt olika ramverk för testautomatisering. Vi arbetar med de senaste teknologierna inom web, service-containers och molninfrastruktur.  Vår utvecklingsprocess är testdriven och våra utvecklingsteam är självförsörjande inom testautomatisering på alla nivåer. Är du en ”doer” och duktig integratör vill vi komma i kontakt med dig!

För att arbeta som Fullstack/BE-Developer på Datscha skall ansökan skickas in till career@datscha.com

FrontEnd-utvecklare – Stockholm eller Luleå

Att arbeta som Frontend Utvecklare på Datscha
Vaknar du ofta kallsvettig, med klappande hjärta efter svåra mardrömmar om ostrukturerad och redundant kod? Strävar du efter att bemästra ditt yrke och skriva vackra, eleganta och funktionella program, värdiga att skriva ut och rama in? Brinner du för att leverera riktigt värde till dina kunder och användare? Då tror vi att du skulle passa perfekt in hos oss på Datscha! Genom dina gedigna kunskaper inom JavaScript och React tror vi att du tillsammans med de övriga utvecklarna i teamen kommer utveckla våra tjänster kring fastighetsdata och kartvisualiseringar på ett nytt, kreativt och spännande sätt! Som Reactutvecklare i våra projekt läggs stort fokus på att arbeta med vår nya avancerade plattform för att skapa snygga och interaktiva upplevelser för våra användare. Vi arbetar i agila team och enas i en brinnande passion för att utveckla den mest briljanta tjänsten på marknaden med fokus på ny teknik och nya lösningar. Vi tror att du älskar teamarbete, högt i tak och att arbeta på en arbetsplats med riktigt trevlig stämning (det gör väl de flesta?). 

Om Datscha
Nej, vi har ingenting med biltillverkning att göra! Datscha betyder faktiskt sommarhus på ryska, vilket nog ger dig en hint om vår produkt och verksamhet. Google kommer berätta för dig att vi är ”Sveriges ledande leverantör av tjänster för information och analys av kommersiella fastigheter” vilket är helt sant (med tillägget att vi faktiskt finns i fler länder än bara Sverige). Vi verkar inom området ”PropTech” och är ett tajt litet gäng (okej, kanske inte så litet nu längre) som älskar allt som har med fastighetsdata och teknologi att göra. Idag är vi över 70 medarbetare i 3 länder och har över 900 företag, däribland fastighetsägare och investerare, banker och konsulter som kunder.  Vi känns och beter oss som en start-up samtidigt som vi har en mycket stabil ekonomi, har en stark ägare och har gått med vinst sedan start som är över 20 år sedan! Här är det alltså ingen risk att kaffet tar slut, vi lovar! 

Vill du höra mer om tjänsten? Tveka inte att höra av dig till career@datscha.com vid eventuella frågor! Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Placering för denna tjänst kan vara antingen i Stockholm eller i Luleå.

DevOps – Stockholm och Luleå

Att arbeta som DevOps på Datscha

På Datscha tycker vi att saker och ting alltid kan bli lite bättre och lite effektivare! Men som DevOps Engineer hos oss är du den som jonglerar to-dos med en prioriteringsförmåga värd Nobelpriset. Vi ser framför oss hur du stormtrivs med att arbeta med automatisering, pipelines och löpande förbättringsarbete.

Begrepp som Docker, Kubernetes och Ansible ger dig en varm känsla av hemtrevlighet och att kontinuerligt jobba tätt tillsammans med utvecklare och testare och andra tekniker för att skapa en ultrasmidig leveransprocess är lika naturligt för dig som att ta nästa andetag.

Du gillar att ha varierande arbetsuppgifter och har en solid grundkunskap i windowsmiljöer men gärna även linux/unix-operativ och att jobba med t.ex. Powershell och andra scriptingspråk.

Om Datscha

Nej, vi har ingenting med biltillverkning att göra! Datscha betyder faktiskt sommarhus på ryska, vilket hintar om vårt produktområde och verksamhet. Google kommer berätta för dig att vi är ”Sveriges ledande leverantör av tjänster för information och analys av kommersiella fastigheter” vilket är helt sant (med tillägget att vi faktiskt finns i fler länder än bara Sverige).

Vi verkar inom området ”PropTech” och är ett tajt litet gäng (okej, kanske inte så litet nu längre) som älskar allt som har med fastighetsdata och teknologi att göra. Idag är vi över 70 medarbetare i 3 länder och har över 900 företag, däribland fastighetsägare och investerare, banker och konsulter, som kunder.

Vi känner och beter oss som en start-up samtidigt som vi har en mycket stabil ekonomi, har en stark ägare och har gått med vinst sedan start som var över 20 år sedan! Här är det alltså ingen risk att kaffet tar slut, vi lovar!

Om detta mer och mer låter som ett utdrag ur din självbiografi snarare än en annons finns ingen anledning att tveka. Släng dig på mailen och skicka oss genast din intresseanmälan så ser vi till att få formaliteterna avklarade. Självklart finns det mycket mer att berätta om oss och tjänsten som goda utvecklingsmöjligheter, attraktiva förmåner och en öppenhet för egna initiativ!

Är du intresserad av att veta mer? Om nej, varför inte? Information har aldrig skadat någon! Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Intresserad? Förvirrad? Både ansökningar och eventuella frågor skickas till

career@datscha.com. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! 

Spontanansökan

Spontanansökan
Är du en talang inom mjukvaruutveckling/databaser/devops som söker nya utmaningar är du alltid välkommen att höra av dig till oss. Har du talangen och en inställning/intresse att leverera världsledande tjänster inom kommersiell fastighetsdata på en internationell marknad? Tveka då inte och skicka in din ansökan idag! gustav.nordin@datscha.com