BOKA DEMO

CURRENT VACANCIES

We’re looking for energetic self-starters to join a small, lively team within a larger international group. An interest in at least one of the following is essential: meatballs, ice hockey, cinnamon buns or innovation of any kind. Experience in property or SaaS is desirable but not essential.

Fullstack/BE-Developer – Stockholm eller Luleå

Fullstack/BE-Developer – Stockholm eller Luleå

Är du en nyfiken kodare med ”can do”-inställning och sugen på utmaningar i olika delar av kodstacken. Hos oss har du chansen att arbeta både brett och specialiserat. Vi jobbar huvudsakligen med webbaserade tjänstelager i C#/IIS och Redux/React samt olika ramverk för testautomatisering. Vi arbetar med de senaste teknologierna inom web, service-containers och molninfrastruktur.  Vår utvecklingsprocess är testdriven och våra utvecklingsteam är självförsörjande inom testautomatisering på alla nivåer. Är du en ”doer” och duktig integratör vill vi komma i kontakt med dig!

För att arbeta som Fullstack/BE-Developer på Datscha skall ansökan skickas in till career@datscha.com

Välkommen med din ansökan.

FrontEnd-utvecklare – Stockholm eller Luleå

Att arbeta som Frontend Utvecklare på Datscha
Vaknar du ofta kallsvettig, med klappande hjärta efter svåra mardrömmar om ostrukturerad och redundant kod? Strävar du efter att bemästra ditt yrke och skriva vackra, eleganta och funktionella program, värdiga att skriva ut och rama in? Brinner du för att leverera riktigt värde till dina kunder och användare? Då tror vi att du skulle passa perfekt in hos oss på Datscha! Genom dina gedigna kunskaper inom JavaScript och React tror vi att du tillsammans med de övriga utvecklarna i teamen kommer utveckla våra tjänster kring fastighetsdata och kartvisualiseringar på ett nytt, kreativt och spännande sätt! Som Reactutvecklare i våra projekt läggs stort fokus på att arbeta med vår nya avancerade plattform för att skapa snygga och interaktiva upplevelser för våra användare. Vi arbetar i agila team och enas i en brinnande passion för att utveckla den mest briljanta tjänsten på marknaden med fokus på ny teknik och nya lösningar. Vi tror att du älskar teamarbete, högt i tak och att arbeta på en arbetsplats med riktigt trevlig stämning (det gör väl de flesta?). 

Om Datscha
Nej, vi har ingenting med biltillverkning att göra! Datscha betyder faktiskt sommarhus på ryska, vilket nog ger dig en hint om vår produkt och verksamhet. Google kommer berätta för dig att vi är ”Sveriges ledande leverantör av tjänster för information och analys av kommersiella fastigheter” vilket är helt sant (med tillägget att vi faktiskt finns i fler länder än bara Sverige). Vi verkar inom området ”PropTech” och är ett tajt litet gäng (okej, kanske inte så litet nu längre) som älskar allt som har med fastighetsdata och teknologi att göra. Idag är vi över 70 medarbetare i 3 länder och har över 900 företag, däribland fastighetsägare och investerare, banker och konsulter som kunder.  Vi känns och beter oss som en start-up samtidigt som vi har en mycket stabil ekonomi, har en stark ägare och har gått med vinst sedan start som är över 20 år sedan! Här är det alltså ingen risk att kaffet tar slut, vi lovar! 

Vill du höra mer om tjänsten? Tveka inte att höra av dig till career@datscha.com vid eventuella frågor! Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Placering för denna tjänst kan vara antingen i Stockholm eller i Luleå.

OM ROLLEN OCH OSS

IT och molntjänster är inte längre en supportfunktion, utan en strategisk del av verksamhetens DNA. Molntjänster och IT har därmed också blivit allt viktigare för den framtida affärsutvecklingen – vare sig det gäller kommersiella eller offentliga organisationer. För att ta vara på möjligheterna och möta utmaningarna är det viktigt att välja en bra och strategisk partner för din IT. Datscha AB är en världsledande software as a service-leverantör (SaaS) av webbaserade tjänster för information och analys av kommersiella fastigheter. Datscha grundades 1996 och verkar i dagsläget på tre marknader, Sverige, Storbritannien och Finland. De flesta av Datschas kunder är verksamma inom finans- eller fastighetsmarknaden.

Vi söker nu en Sales Executive till vårt team i Göteborg och det är här du kommer in i bilden. Det här är säljrollen för dig som älskar att bryta ny mark och som drivs av kicken att vinna nya kunders förtroende – om och om igen.

I din roll som Sales Executive blir ditt uppdrag att proaktivt sälja våra moln-lösningar till nya kunder i södra Sverige – vilket förutsätter att du förstår kundens affär och har ett högt affärsmannaskap. Vidare har du alltid örat mot marken och är snabb på att identifiera nya affärsmöjligheter hos prospects. Vi tror vi att du är van att driva och leda din egen sälj-pipe från prospektering till stängd affär.

VI ERBJUDER

På Datscha köper och samlar vi in fastighetsrelaterade data från marknadens bästa informationsleverantörer. Vi strukturerar, matchar, aggregerar och tillgängliggör data i vårt intuitiva, prisbelönta, gränssnitt så att våra kunder snabbt kan hitta allt de söker i en och samma tjänst. Hos oss på Datscha kommer du att få möjligheten att arbeta på ett snabbväxande SaaS-bolag där du tidigt kommer att få ta ett stort ansvar samt vara delaktig i bolagets utveckling. Vi tror att ett gott samarbete och att dela med sig av kunskap hjälper oss att uppnå ett högre resultat tillsammans. Vi vet att hemligheten bakom en lång och lyckad relation är att vara lyhörd och att visa uppskattning.

OM DIG

Om man skulle googla ”driven hunter med förmåga att skapa ett stort förtroende hos kund tack vare sin kompetens inom IT-branschen och sitt nätverk” skulle du komma överst i träfflistan, eller hur? Du är en vinnarskalle av rang, nyfiken, social kameleont som älskar att träffa nya människor. Du går i gång på att göra bra resultat, men är också ödmjuk inför det faktum att ingen är ensam superstjärna. Det innebär att du är skicklig på att bygga relationer även internt med övriga säljfunktioner – Tillsammans gör vi skillnad!

Vidare så tror vi att du har:

  • Eftergymnasial utbildning, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet inom fastighets- eller finansbranschen är meriterande
  • Minst ett par års erfarenhet av B2B försäljning med tydlig inriktning mot IT nära tjänster (systemförsäljning, ERP, SaaS, Telecom mm)
  • Intellektuell höjd och förmåga att snabbt omvandla teknisk information till kundvärde
  • Vana av att arbeta gentemot C-level beslutsfattare
  • Stor vana att strukturera och planera din tid och givetvis en vana att arbeta i CRM
  • Förmåga att formulera dig professionellt på svenska och engelska både tal och skrift

Är det dig vi söker? Då vet du vad du ska göra – varmt välkommen med din ansökan redan nu, intervjuer sker under v: 33! Vi ser gärna att du tar dig tid att besvara våra urvalsfrågor (går snabbt!)

I denna rekrytering samarbetar vi med Kristin Selander på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla intervjuer kommer under rådande omständigheter ske via video – med ett fysiskt möte med slutkandidat innan anställning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR.

APPLY NOW

DevOps – Stockholm och Luleå

Att arbeta som DevOps på Datscha

På Datscha tycker vi att saker och ting alltid kan bli lite bättre och lite effektivare! Men som DevOps Engineer hos oss är du den som jonglerar to-dos med en prioriteringsförmåga värd Nobelpriset. Vi ser framför oss hur du stormtrivs med att arbeta med automatisering, pipelines och löpande förbättringsarbete.

Begrepp som Docker, Kubernetes och Ansible ger dig en varm känsla av hemtrevlighet och att kontinuerligt jobba tätt tillsammans med utvecklare och testare och andra tekniker för att skapa en ultrasmidig leveransprocess är lika naturligt för dig som att ta nästa andetag.

Du gillar att ha varierande arbetsuppgifter och har en solid grundkunskap i windowsmiljöer men gärna även linux/unix-operativ och att jobba med t.ex. Powershell och andra scriptingspråk.

Om Datscha

Nej, vi har ingenting med biltillverkning att göra! Datscha betyder faktiskt sommarhus på ryska, vilket hintar om vårt produktområde och verksamhet. Google kommer berätta för dig att vi är ”Sveriges ledande leverantör av tjänster för information och analys av kommersiella fastigheter” vilket är helt sant (med tillägget att vi faktiskt finns i fler länder än bara Sverige).

Vi verkar inom området ”PropTech” och är ett tajt litet gäng (okej, kanske inte så litet nu längre) som älskar allt som har med fastighetsdata och teknologi att göra. Idag är vi över 70 medarbetare i 3 länder och har över 900 företag, däribland fastighetsägare och investerare, banker och konsulter, som kunder.

Vi känner och beter oss som en start-up samtidigt som vi har en mycket stabil ekonomi, har en stark ägare och har gått med vinst sedan start som var över 20 år sedan! Här är det alltså ingen risk att kaffet tar slut, vi lovar!

Om detta mer och mer låter som ett utdrag ur din självbiografi snarare än en annons finns ingen anledning att tveka. Släng dig på mailen och skicka oss genast din intresseanmälan så ser vi till att få formaliteterna avklarade. Självklart finns det mycket mer att berätta om oss och tjänsten som goda utvecklingsmöjligheter, attraktiva förmåner och en öppenhet för egna initiativ!

Är du intresserad av att veta mer? Om nej, varför inte? Information har aldrig skadat någon! Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Intresserad? Förvirrad? Både ansökningar och eventuella frågor skickas till

career@datscha.com. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! 

Spontanansökan

Spontanansökan
Är du en talang inom mjukvaruutveckling/databaser/devops som söker nya utmaningar är du alltid välkommen att höra av dig till oss. Har du talangen och en inställning/intresse att leverera världsledande tjänster inom kommersiell fastighetsdata på en internationell marknad? Tveka då inte och skicka in din ansökan idag! gustav.nordin@datscha.com