Boka demo

Datscha är ett verktyg för information och analys av kommersiella fastigheter. Välkommen att boka in en kostnadsfri demo där vi visar dig hur du kan göra dina egna analyser av fastigheter. Våra tjänster är till för företag.

Kunder om Datscha

customer testimonial Danske bank

«Customer Insight hjälper oss på Danske Bank att utföra snabba analyser av mycket data! Vi lägger enkelt in information om våra värderingar samt externa värderingar som vi fått nys om. Det är toppen att kunna söka på aktuell jämförelsedata, exempelvis värderingar inom ett specifikt område som har en Yield på X% och en Marknadshyra på minst Y kr/kvm.»

DAVID WESTERLING STOCKENSTRAND
Head of Property Valuation Sweden Danske Bank

«Vi på Tenant & Partner använder oss dagligen av Datscha i vårt arbete. Customer Insight hjälper oss att samköra och jämföra vår egen information med Datschas. Vi kan visualisera vår information på en karta, dela den internt och komplettera med Datschas information. Det möjliggör snabbare och skarpare analyser vilket effektiviserar vardagen för oss och våra kunder.»

JULIA HEDENSTRÖM OCH ANNA ENGBLOM
Tenant & Partner

Niclas Sundgren Liljewall arkitekter

«I tidiga skeden utvecklar vi projektmöjligheter tillsammans med våra kunder. I arbetsprocessen stärker vi våra analyser genom att använda Datscha.
Verktyget ger oss möjligheten att förstå våra kunders förutsättningar på marknaden och genom detta kan vi träffa mer rätt i våra förslag.»

NICLAS SUNDGREN
VD Liljewall arkitekter 

Balco använder Datscha och har bokat en demo

«Vi använder Datscha för att proaktivt arbeta med våra kunders bestånd och för att hitta information om flerbostadshus genom fastighetssök. Via scenario-funktionen får vi en tydlig bild av effekterna av en investering som vi enkelt med hjälp av grafer och rapporter kan presentera för kunderna.»

STEPHAN PALMGREN
Affärsområdeschef Balco AB

johan wejdemark har bokat en demo av Datscha

«Genom Datscha säkerställer vi som branschorganisation och ledande förvaltare att vi har korrekt samt aktuell data. Datscha Insight ger oss möjligheten att kombinera egen information med ’Datscha-data’, det resulterar i att vi tar strategisk höjd i utvecklingen av vår kunds affär.»

JOHAN WEJDMARK
Utvecklingschef Fastighetsägarna Stockholm

Forum Fastighetsekonomis logga visar att de har bokat en demo av Datscha

«Vi använder Datscha Insight sedan flera år och ser tack vare det tydlig information bland annat direkt i kartan. GIS-funktionen använder vi även för att öka kunskap inom företaget och funktionen gör att det blir enkelt för oss. Fördelen med att använda Datscha Insight är att vi kan föra in vår egen information i systemet så den också blir sökbar.»

MAGNUS STENBACK
VD Forum Fastighetsekonomi AB

IDA GABRE BRÅNBY OCH IDA WESTGREN arbetar med Datscha och ar bokat en demo

«I Datscha hittar vi en mängd information om fastighetsägares innehav, värderingar, marknadsinformation, fördelning mellan byggnadsvärde och markvärde etc. Att vi får fram informationen direkt sparar oss oerhört mycket tid vilket gör att vi får snabba leveranser till våra kunder.»

IDA GABRE BRÅNBY OCH IDA WESTGREN
Skattejurister och ägare av AXI Property Tax

ULRIKA LINDMARK har bokat en demo av Datscha

«Datscha för mig är ett informationsverktyg där man snabbt och smidigt kan strukturera och hämta information om fastigheter samt även värdera dem. Jag rekommenderar Datscha för alla som jobbar med fastigheter»

ULRIKA LINDMARK
Head of Valuation and Strategic Advice, Newsec

bild på ALF E JOHANSSON som arbetar på rerec och har bokat demo Datscha

«Datscha har underlättat vårt värderingsarbete. Grundläggande information om areor, hyror, drift och underhåll, risker och vakanser samt direktavkastning finns tillgängligt och som justeras utifrån erhållet underlag och utifrån resultat från besiktning»

ALF E JOHANSSON
Auktoriserad fastighetsvärderare Samhällsbyggarna, MRICS, REREC AB

Framtidens arbetssätt

  • All fastighetsdata på ett ställe
  • Snabbt, enkelt, effektivt
  • Skapar fler affärsmöjligheter

Läs mer här >

Framtidens arbetssätt-2021

Några av våra tusentals kunder