Boka demo

Datscha är ett verktyg för information och analys av kommersiella fastigheter. Välkommen att boka in en kostnadsfri demo där vi visar dig hur du kan göra dina egna analyser av fastigheter. Våra tjänster är till för företag.

Kunder om Datscha

Balco använder Datscha och har bokat en demo

«Vi använder Datscha för att proaktivt arbeta med våra kunders bestånd och för att hitta information om flerbostadshus genom fastighetssök. Via scenario-funktionen får vi en tydlig bild av effekterna av en investering som vi enkelt med hjälp av grafer och rapporter kan presentera för kunderna.»

STEPHAN PALMGREN
Affärsområdeschef Balco AB

johan wejdemark har bokat en demo av Datscha

«Genom Datscha säkerställer vi som branschorganisation och ledande förvaltare att vi har korrekt samt aktuell data. Datscha Insight ger oss möjligheten att kombinera egen information med ’Datscha-data’, det resulterar i att vi tar strategisk höjd i utvecklingen av vår kunds affär.»

JOHAN WEJDMARK
Utvecklingschef Fastighetsägarna Stockholm

Forum Fastighetsekonomis logga visar att de har bokat en demo av Datscha

«Vi använder Datscha Insight sedan flera år och ser tack vare det tydlig information bland annat direkt i kartan. GIS-funktionen använder vi även för att öka kunskap inom företaget och funktionen gör att det blir enkelt för oss. Fördelen med att använda Datscha Insight är att vi kan föra in vår egen information i systemet så den också blir sökbar.»

MAGNUS STENBACK
VD Forum Fastighetsekonomi AB

IDA GABRE BRÅNBY OCH IDA WESTGREN arbetar med Datscha och ar bokat en demo

«I Datscha hittar vi en mängd information om fastighetsägares innehav, värderingar, marknadsinformation, fördelning mellan byggnadsvärde och markvärde etc. Att vi får fram informationen direkt sparar oss oerhört mycket tid vilket gör att vi får snabba leveranser till våra kunder.»

IDA GABRE BRÅNBY OCH IDA WESTGREN
Skattejurister och ägare av AXI Property Tax

ULRIKA LINDMARK har bokat en demo av Datscha

«Datscha för mig är ett informationsverktyg där man snabbt och smidigt kan strukturera och hämta information om fastigheter samt även värdera dem. Jag rekommenderar Datscha för alla som jobbar med fastigheter»

ULRIKA LINDMARK
Head of Valuation and Strategic Advice, Newsec

bild på ALF E JOHANSSON som arbetar på rerec och har bokat demo Datscha

«Datscha har underlättat vårt värderingsarbete. Grundläggande information om areor, hyror, drift och underhåll, risker och vakanser samt direktavkastning finns tillgängligt och som justeras utifrån erhållet underlag och utifrån resultat från besiktning»

ALF E JOHANSSON
Auktoriserad fastighetsvärderare Samhällsbyggarna, MRICS, REREC AB

Framtidens arbetssätt

  • All fastighetsdata på ett ställe
  • Snabbt, enkelt, effektivt
  • Skapar fler affärsmöjligheter

Läs mer här >

här visar vi framtidens arbetssätt hur datan är samlad och skapar möjligheter, boka en demo

Några av våra tusentals kunder