BOKA DEMO

Njut av fortsatt framstående funktioner i ett nytt och kraftfullt utseende

Datscha SE /

Vi är glada över att kunna visa upp vårt nya utseende på vår hemsida och på Datscha-plattformen. De kraftfulla färgerna återspeglar det framgångsrika samarbetet vi fortsätter att ha sedan RCA förvärvade Datscha 2019. Den otroliga datakvaliteten och de framstående funktionerna förblir oförändrade.

Faktum är, genom att kunna kombinerar Datschas tekniska kompetens i att länka komplexa offentliga och privata dataset med RCAs globala räckvidd över Nordamerika, Asien och Stillahavsområdet, har hjälpt oss att lyckas bidra till en ökad transparens när vi fortsätter att leverera innovativa och intelligenta lösningar till fastighetsmarknaden.

Bredare utbud och utökad räckvidd

Sedan förvärvet erbjuder Datscha och RCA tillsammans ett bredare utbud av lösningar, utökad räckvidd och en mer detaljerad täckning för våra kunder. Till vår gemensamma historia kan tilläggas att både Datscha och RCA firar 20-årsjubileum samma år, vilket ger dig mer än 40 års sammanlagd expertis och marknadsanalys av den djupaste, mest omfattande och aktuellaste informationen av kommersiell fastighetsinvestering.

2 starka aktörer

RCA är globalt erkänd som expert på affärer, aktörer och trender som driver marknaderna för kommersiella fastighetsinvesteringar - levererar aktuell och tillförlitlig data med en unik inblick i marknadsaktörer, prissättning och kapitalflöden. Datscha är en världsledande software as a service-leverantör (SaaS) av webbaserade tjänster för information och analys av kommersiella fastigheter.

För att få veta mer om RCA, klicka här.

FLER NYHETER

Datscha Valueguard

Datscha SE /

Komplettera Datscha med Valueguard Datscha erbjuder transaktionsinformation även för…