BOKA DEMO

Breddar portföljen med ytterligare data från Croisette

Datscha SE /

Nu breddar vi tjänsten Marknadsinformation tack vare utökat samarbete med Croisette

Att vi på Datscha tillsammans med fastighetsrådgivaren Croisette nu utökar samarbetet får positiva följder för våra användare. Det utökade samarbetet innebär att data från Croisette nu blir en del av vår marknadsinformation. Ytterligare ett positivt område är att man nu i Datscha även kan få detaljrik marknadsinformation om Hallands län och Uppsalas län. Sedan tidigare erbjuder vi våra användare data kring samtliga kommuner i Stockholms län, Skånes län, Västra Götalands län från samma leverantör.

Positiva följder av samarbetet

Den utökade marknadsinformationsdatan kommer bland annat våra Platinum-användare att kunna ta del av. Våra användare som har Croisette som tillägg sedan tidigare kommer naturligtvis också få tillgång till den utökade datan.

"Vi arbetar ständigt för att våra användare ska få bästa möjliga upplevelse av Datscha. Inte nog med att data från Croisette blir något nytt för våra användare med en Platinum-licens, naturligtvis kommer även våra tidigare användare av Croisette kunna ta del av data för Hallands och Uppsalas län, säger Oscar Strauss, Head of Sales Nordics.

Oscar Strauss, Head of Sales, Nordics 

Croisette tror på att ett långsiktigt samarbete med Datscha är ett vinnande koncept som gynnar både Croisettes egna och Datschas kunder. Croisettes mål har alltid varit att underlätta och effektivisera processer. Information om fastigheter är enligt Croisette inget som bör hållas undan för egen vinning utan tvärt om spridas för att underlätta beslutsprocesser för alla parter.

"Vi är mycket glada att få utöka vårt fleråriga samarbete med Datscha. Med utökat marknadsdata på Datscha levererar vi numera marknadsdata för alla områden vi huvudsakligen finns och har kontor på. Att vår data dessutom bli en del av Datschas marknadsinformation är helt fantastiskt.Fitore Regjepaj, Head of Valuation & Analysis Croisette

Fitore Regjepaj, Head of Valuation & Analysis Croisette
Foto:Croisette

För ytterligare information kontakta:

Oscar Strauss, Head of Sales Nordics
+46 (0)708-44 30 44
 oscar.strauss@datscha.com

Håll koll på marknaden

I Datscha kan du analysera fastighetsmarknaden och modulen Marknadsinformation gör det enkelt för dig att få koll på marknaden och dess olika parametrar. I Datsch  hittar du detaljerad information om alla kommersiella fastigheter, inklusive hyresbostäder, i Sverige. 

Du kan bland annat:

  • Analysera vakanser i ett specifikt läge
  • Jämföra äldre data med nyare data som du sen kan dra dina slutsatser från
  • Visualisera marknadsinformation i en karta

FLER NYHETER

Datscha Valueguard

Datscha SE /

Komplettera Datscha med Valueguard Datscha erbjuder transaktionsinformation även för…