Utbilda dig i Datscha

Vi utvecklar och förbättrar ständigt vår tjänst. Ta del av vad som hänt i Datscha och få ut det mesta av verktyget. Vi erbjuder löpande kostnadsfria utbildningar och seminarier.

Vidare- och fördjupningsutbildningar
Hel- eller halvdagsutbildningar med fokus på att öka din nytta. Utbildningarna hålls på olika orter runt om i landet.

Datscha Academy Youtube Här hittar du våra webbaserade utbildningsfilmer under en egen flik på vår hemsida.

Webbaserade utbildningar
Webbaserade sessioner har ett bestämt tema som präglar utbildning. Du ser presentationen på din skärm och hör och pratar med utbildaren via telefonkonferens.

Support och Kunskapsportalen
Behöver du hjälp och stöd i ditt dagliga arbete, använd då gärna våra guider i Kunskapsportalen eller kontakta vår Support.

Anpassade utbildningar
Vid behov håller vi även anpassade utbildningar för flera användare på företaget och då med ett specialanpassat innehåll utifrån de krav och önskemål som ni har. För offert och bokning - kontakta vår utbildningsansvarig (CSM) pontus.jacobson@datscha.com

 

Här anmäler du dig till utbildningar i Datscha

Snabb, enkel och effektiv utbildning via webben

Webbaserade utbildningar

Webbaserade utbildningar, hålls månadsvis och då med olika tema men med stor möjlighet att anpassa seminariet utifrån dina frågor och företagets behov. På våra webbutbildningar följer du presentationen på din skärm där du befinner dig och hör och pratar med utbildaren via telefonkonferens.

Temat utgör grunden för vilken modul och vilket område utbildningen handlar om. Du behöver inte ha tillgång till tjänsten för att kunna delta. Kostnadsfritt.

Kommande utbildningsdatum:

  • Navigering i Datscha - 22/11 - kl 15:00-16:00
  • Transaktionsanalys - 1/12 - kl 09:00-10:00
  • Marknadsanalys - 14/12 - 09:00-10:00
Här anmäler du dig till våra webbutbildningar

Vidareutbildning i Datscha

Öka din affärsnytta och effektivisera ditt arbete
Vidareutbildning i verktyget Datscha är ett tillfälle där vi under tre timmar grundligt går igenom olika funktioner i Datscha och ger dig tips på effektiva sätt att arbeta med verktyget.

Du får ta del av de senaste förbättringarna samt alla nya funktioner som tillkommit och hur du kan jobba med dem. Den här utbildningen passar både dig som är helt ny användare eller dig som kan behöva en liten uppfräschning. Vi är övertygade om att du oavsett kunskapsnivå kommer få med dig något nytt tillbaka till kontoret. 

 

Kommande utbildningstillfällen:

  • Stockholm - 13 februari kl 13.00 - 16.00
  • Norrköping - 15 februari kl 13.00 - 16.00
  • Göteborg - 22 februari kl 13.00 - 16.00
  • Malmö - 27 februari kl 13.00 - 16.00
  • Örebro - 28 februari kl 13.00 - 16.00
  • Uppsala - 1 mars kl 13.00 - 16.00 
Här anmäler du dig till vidareutbildning i Datscha

Fördjupningsutbildning: Värdering i Datscha

Få koll på marknadsvärdet!
Inför bland annat bokslut, investeringar, kreditbeslut m.m gäller det ha koll på marknadsvärdet på berörda fastigheter. På detta utbildningstillfälle går vi igenom hela processen för hur du på effektivaste sätt genomför eller uppdaterar en fastighetsvärdering i Datscha. 

PS! Det har tillkommit en hel del nya funktioner i Datscha den senaste tiden vilket har förbättrat dina förutsättningar till en skarp marknadsanalys ytterligare – så även om du har gått en utbildning tidigare rekommenderar vi varmt att delta!

Nästa omgång fördjupningsutbildningar går av stapeln i maj och juni 2018 och anmälan kommer öppna i mars.

 

Här anmäler du dig till Fördjupningsutbildning i Datscha Värdering